Turistička agencija K&K, Borik

Turistička agencija K&K smještena je u gradu Rovinju, te se bavi posredovanjem pri rezervaciji privatnog smještaja, iznajmljivanjem automobila, skutera i bicikla.

Glavni nam je cilj svakom pojedinom gostu pronaći odgovarajući smještaj i učiniti njegov odmor što ljepšim i ugodnijim. Pomoći ćemo Vam da upoznate Rovinj i  okolicu te prirodnu ljepotu istarskog poluotoka, savjetima gdje i što da posjetite ili bukirate jedan od izleta koji će Vam uljepšati sjećanje na ljetovanje u Rovinju.

Svakog gosta dočekujemo osobno, pratimo ga do smještaja te mu uz mobilni telefon stojimo na usluzi 24 sata na dan.Ako želite savjetovanje pri izboru mnogobrojnih izleta, trebate preporuku za dobar restoran ili domaću konobu, ili ako Vam bude potrebna liječnička pomoć, imate pouzdanog partnera koji Vas prati za vrijeme cijelog boravka u prekrasnom gradu Rovinju. Svaki objekat u našoj ponudi pregledan je od strane naših djelatnika, te možemo jamčiti da je prezentacija objekta identična stanju viđenom na licu mjesta.

Obratite nam se s punim povjerenjem!

APARTMANI – SOBE – PRIVATNI SMJEŠTAJ


Prikaži K&K Tourist Agency na većoj karti